4/22/2013

NisAra - Mysterious Darkness (Marcus/Nacta)


Black and white concept with red roses .. 
*Kannarah twinbrothers ♥ ♥


also, its My 20th Birthday party today.. YAY!!! I'm so excited ^-^ 
. . wish you all a wonderful day!


4 comment:

MoonPie Sims dedi ki...

HAPPY BIRTHDAAAAAAAAAAAAAAAY!!! Suburni, Kanarah kardeşler yanımdalar ve sana iletmek istedikleri doğum günü mesajları var..!!!

Marcus: Doğum günün kutlu olsun.. Umarım senin için harika ve iyi bir ömür olur.. Hayat boyu başarılarının devam etmesini dilerim ve ne olursa olsun kendini üzme. Çünkü hayat gözyaşı dökecek kadar asil değildir..

Nacta: Mutlu Yıllar sevgili yaratıcımız, aslında bu resmin bizim için anlamı büyük çünkü doğum gününde oturup bizi çizdin. Sanki biraz bize doğum günü hediyesi gibi oldu. HAHAHAHA .. Tamam Marcus tip tip bakıyor kaçtım ben.. MUTLU YILLAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!

---Kannarah Brothers :)

CuBur dedi ki...

AHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!! Manyaksın biliyorsun XDDDDDDDDD hahahhah ayrıca çok şirinsin tabi ... Çok sevindim onların da doğum günümü kutladıklarına X'D Ve Çok ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM her birine ayrıca ... Özellikle Marci...tam senlik asil bir yorum. Teşekkür ederim tekrardan cnm ^^ ♥ Bu gerçekten beni duygulandırdı! **ben sadece mutluyum çünkü sizler yanımdasınız. Bu benim aldığım en iyi hediyedir zaten. Fazla resmi konuşmalar fln yapmayacağım XD Kısa kesiyorum..Tekrardan çoook teşekkür ederim cnm..sana ve Kannarah kardeşlere ;) Hepiniz çok tatlısınız. Umarım tüm seneyi onları çizerek geçiririm ... =D

MoonPie Sims dedi ki...

ahhh evet evet evet..!!!!!!!!!!!!!! İsterim isterim :)
Rica ederiz diolar bizim için zevk diolar :) Neyse şekerim ^^ Mutlu yıllar tekrardan :)

CuBur dedi ki...

Hhaahha tamam cnm ...teşekkürler tekrar! Seviyom sizleri ^^

Popular Posts

Search